100% natuurlijke

Borstvergroting

100% natuurlijke
 Borstvergroting

Snel een grotere cupmaat

  • Natuurlijke borstvergroting
  • Mooie borsten en grote borsten
  • Borstvergroting tot cupmaat DD
  • Blijvend grotere cupmaat

Natuurlijke borstvergroting wordt nagebootst met DD Borsten

Natuurlijke borstvergroting treed op tijdens de zwangerschap onder invloed van het hormoon oestrogeen. DD Borsten heeft dezelfde werking op de borsten en zorgt ook voor natuurlijke borstvergroting onder invloed van oestrogeen. Natuurlijke ingrediënten in DD Borsten bootsen de werking na van oestrogeen met grote borsten als resultaat. Grote borsten door natuurlijke borstvergroting is met DD Borsten mogelijk voor iedereen!

De natuurlijke ingrediënten in DD Borsten stimuleren de werking van de melkklieren wat zorgt voor stevige borsten. Ervaar zelf de unieke werking van DD Borsten. Natuurlijke borstvergroting voor blijvende stevige borsten grote borsten.

Mooie en grote borsten niet langer onzeker!

Onzekerheid over de borsten kan vele redenen hebben. DD Borsten bied dé oplossing hiervoor. Binnen korte tijd heeft u grote borsten, mooie borsten en stevige borsten én bent u vol zelfvertrouwen! Natuurlijke ingrediënten in DD Borsten ondersteunen de werking van natuurlijke borstvergroting.


De natuurlijke ingrediënten in DD Borsten zijn veilig en verantwoord. De natuurlijke ingrediënten hebben uitsluitend een werking op de borstvergroting u ervaart geen negatieve bijwerkingen.

Natuurlijke ingrediënten
een grotere cupmaat en mooie borsten

DD Borsten bevat de beste natuurlijke ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Deze natuurlijke ingrediënten hebben een positieve werking op natuurlijke borstvergroting. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor gegarandeerd grote borsten en mooie, stevige borsten.

Voor een optimale werking gebruik DD Borsten minimaal 3 maanden!

Een goede werking van ingrediënten in DD Borsten
Voor permanent grote borsten adviseren wij u 2 tabletten DD Borsten per dag in te nemen met voldoende water. U neemt 's morgens en 's avonds 1 tablet in. Gebruik DD Borsten tenminste 3 maanden achtereenvolgens voor een goed resultaat natuurlijke borstvergroting. U kunt DD Borsten blijven gebruiken ter ondersteuning en behoud van uw stevige, grote borsten.

Natuurlijke ingrediënten stimuleren een natuurlijke borstvergroting!


Natuurlijk ingrediënt: Fenusterol
Fenusterol stimuleert natuurlijke borstvergroting. Fenusterol heeft een tweevoudige werking op de borsten. Fenusterol stimuleert de aanmaak van oestrogeen. Een hoge concentratie oestrogeen stimuleert natuurlijke borstvergroting. Ook heeft Fenusterol een werking op de melkklieren van de borsten. Het stimuleert de ontwikkeling van de melkklieren, wat ook natuurlijke borstvergroting tot gevolg heeft.


Natuurlijk ingrediënt: Chaste Tree
Het natuurlijke ingrediënt Chaste Tree heeft een positieve werking op de afgifte van prolactine. Prolactine heeft een stimulerende werking op de ontwikkeling van en de bloedtoevoer naar de melkklieren van de borsten. Dit proces zorgt voor vollere, stevigere en grotere borsten.


Natuurlijk ingrediënt: Soy Isoflavones
Soy isoflavones hebben een stimulerende werking en verstevigende werking op de borstklieren en het bindweefsel van de borsten.


Natuurlijk ingrediënt: Avena Sativa
Het natuurlijke ingrediënt Avena Sativa stimuleert een goede hormoonbalans. Een goede hormoonbalans met daarbij voldoende oestrogeen stimuleert een natuurlijke borstvergroting door groei van het borstweefsel.

Natuurlijke ingrediënten in DDborsten

MCC, Dicalciumfosfaat, Fenusterol, Zinc Monomethionine, Soy Isoflavones, Chaste Tree, Avena Sativa, Talcum, Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide

Natuurlijke ingrediënten in DDborsten