100% natuurlijke

Borstvergroting

100% natuurlijke
 Borstvergroting

Snel een grotere cupmaat

 • Natuurlijke borstvergroting
 • Mooie borsten en grote borsten
 • Borstvergroting tot cupmaat DD
 • Blijvend grotere cupmaat

Gebruik DD Borsten voor een natuurlijke borstvergroting!

Voor een optimaal resultaat en blijvend effect adviseren wij je om dagelijks 2 tabletten in te nemen met voldoende water. Je kunt éénmaal daags 2 tabletten innemen of 2 maal daags 1 tablet. Dit geeft geen verschil op de werking van DD borsten. Gebruik de kuur gedurende een aantal maanden achter elkaar voor duidelijk zichtbare vergroting. Bent je tevreden over het resultaat dan kun je stoppen of de tabletten ter ondersteuning blijven gebruiken.

Wilt u snel genieten van grote stevige borsten, combineer het gebruik van DD Borsten dan met de borstspieroefeningen onderaan deze pagina.

100% natuurlijke ingrediënten
Vergroten én verstevigen op een veilige manier

DD Borsten bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. Deze zijn zorgvuldig samengesteld tot een krachtig middel. Samen bootsen ze het hormoon oestrogeen in het lichaam na waardoor de borsten zullen groeien. Ook worden de melkklieren gestimuleerd zodat de borsten steviger worden.
Ingrediënten: MCC, Dicalciumfosfaat, Fenusterol, Zinc Monomethionine, Soy Isoflavones, Chaste Tree, Avena Sativa, Talcum, Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide

Behaal optimaal resultaat
Gebruik DD Borsten minimaal 3 maanden

Voor permanent grote borsten adviseren wij u DD Borsten tenminste 3 maanden achtereenvolgens te gebruiken. Neem 2 tabletten DD Borsten per dag in met voldoende water. Nadat u het gewenste effect bereikt heeft kunt u DD Borsten blijven gebruiken ter ondersteuning en behoud van uw stevige, grote borsten.

Wij raden u aan tijdens en na het gebruik van DD Borsten ook gebruik te maken van borstspieroefeningen op deze website. Door deze te combineren zult u nog sneller resultaat zien en uw grote borsten stevig houden.

Stevige borsten
Train zelf je borstspieren

Het verstevigen van de borstspieren die achter de borsten liggen zorgt er voor dat de borsten groter en steviger worden. Een aantal oefeningen die je kunt doen:

 • Plaats uw handen tegen elkaar en breng uw ellebogen naar buiten toe. Druk uw handen stevig tegen elkaar aan en houd dit gedurende een aantal seconden vast. Herhaal deze oefening meerdere malen per dag.
 • Ga op de grond liggen en pak twee gewichten of bijvoorbeeld twee flesjes water. Zet uw voeten op de grond terwijl uw knieën gebogen zijn. Breng uw armen met de flesjes naar boven zodat uw armen helemaal gestrekt zijn. Breng uw armen vervolgens zonder te buigen weer naar de grond zonder deze helemaal aan te raken. Herhaal deze oefening meerdere malen.
 • Sporten zoals zwemmen, roeien en tennis werken goed voor het verstevigen van de borstspieren.
 • In de sportschool zijn ook verschillende apparaten aanwezig waarmee de borstspieren getraind kunnen worden.

Tips voor mooie borsten
Met deze tips zullen uw borstsen er stralend en stevig uit zien

Naast het trainen van uw borstspieren is een goede doorbloeding ook van belang voor gezonde stevige borsten. Een koude douche is goed voor de doorbloeding in de borsten. Dus wissel af en toe af met warm en koud. Een goede bloedcirculatie is van belang voor stevige borsten. Daarnaast is voldoende beweging ook van belang voor een goede doorbloeding in de borsten en heeft een positieve invloed op de borstspier en de huid van de borsten.

Onderstaande tips kunt u gebruiken om uw borsten nog mooier uit te laten komen:

 • Zorg voor een goed passende BH. Veel mensen kiezen een verkeerde BH. Dit ziet er niet mooi uit onder kleding en geeft geen stevigheid aan de borsten.
 • Draag geen diepe V-hals maar kleding die ter hoogte van de borsten sluit en waarin uw schouders getoond worden.
 • Push-up vulling doet wonderen en is helemaal van deze tijd.
 • Kies voor een bh of bikini met een leuk printje. Donkere kleuren maken uw borsten kleiner. Kraaltjes en bloemetjes op uw bikini doen uw borsten ook groter lijken.